BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 4 February 2012

HATE TO MISS SOMEONE
ONE NIGHT I STAND I REMIND OF YOU
OUR HOPE AND DREAM
TEARS IM MY EYES
WHEN I REALIZED YOU KNOW I CANt BE PERFECT
I FALL FROM YOU
YOU MAKE ME LIKE I CAN STAND EITH YOU
YOU MAKE ME LIKE I CAN LIVE WITH YOU
I CAN HOLD YOUR HAND
SO PLEASE DON’T LET ME DOWN
I TRY TO BE A STRONGER
WHEN I KNOW EVERYTHING’S OVER
EVERYTIME I FEEL
EVERYDAY I THINK
I NEVER SEE YOU ONE AGAIN
I KNOW I CANT BE STRONGER
EVEN I TYR TO FORGET YOU
SO PLEASE DON’T MAKE ME FEEL LIKE……
I KEEP YOU IN MY HEART

Friday, 3 February 2012

Kosong ?
Speak Sarawak jak la. ‘kosong’ , aku rasa kosong,bukan borang kosong perut kosong otak kosong. Aku terasa kosong bila sekda kawan kat sisi aku. Kinek tok,mama aku jak jadi kawan aku,ya bulakkk,haha,maksud aku,mama sorang jak tempat ku meluah semua perasaan aku,semua mama,sikit sikit mama,mama,mama,mama . dolok,aku suka kedirik kedirik,jadi ayam dibah reban. J maksud aku,suka sendirik,malas mok bergaul dengan family,dalam bilit jak keja aku,mok padah ngeram telo sik juak,bila sendirik,abis dilayan mood boring sampe rasa strees la pa la macam kegilaan jak aku,apa apa hal pun simpan kedirik jak,ada pun cerita dengan kawan or sapa sapa bukannya sidak hari hari dengan aku,dahlah jumpa jarang,mok meluah perasaan pun susah,yah,biasala jiwa biak mudak,semua benda mok cuba,bila sik dapat memberontak,yala aku,kurang asam punya anak,sumbat lam burit balit jak padah mama ku salu kat aku ngan adik ku,haha,dolok aku pike mama aku sik spoting bab aku lebeh rapat ngan ayah daripada mama,ney ndak ngan ayah apa dimintak dapat,mun mama diceramahnya lok,tapi dapat juak kakya,hihi. Mama aku heran tengok aku pahal aku tok suka gilak berkurong dalam bilit.sampe sigek hari,mama aku mok dengar semua luahan hati aku,aku pa gik,sekda malu sekda segan cerita jak la pey keirng aek lior,dah ya bok mama ku tauk pa nok aku mok,apa nok aku carik. Makin hari mama makin faham ngan aku,aku rasa bahagia lalu,duhal mama aku spoting gik dari ayah ku. Mun mama tok,semua cerita on jak,mun ayah sik gilak. Mun hal gerek ka laki ka mun cerita ngan mama ya,layan alu jak mama,alu la ngingat nostalgia nya gik dara dara dolok,lom abis ku cerita nya dah potong -.- haha kinek,mama jak la tempat aku becerita tapi mun nok sensored ya sik laaa HAHA aku sayang mama aku,tapi yalatek,kureeng kit. Aku mom wat mama ngan ayah aku bangga,insyaAllah sigek hari kelak mu nada rezeki kata orang tua,ya tua dah aku.
SPM?
Sigek hal gik,tahun tok last aku pake bas sekolah,baju puteh tapeh biru,sik saba rasa mok abis sekolah,mun dapat ya rasa mok SPM terus jak,yalatek,padah orang,aku tok tehegeh hegeh mok abis sekolah,sigek hari kelak memang aku rindu masa sekolah,bena sik? Boh pike kawen lok,ngenja sik hal,asal pande jaga dirik,mun mok gatal berabis ya kawen jak la k? denga yaaa? J camne ndak rupa aku abis sekolah lak? Padah ngan aku lok? Macam la ada orang dapat tangga masa depan. Kita look and seejak la eh salah wait and see.
Gerek?
Hohohohohoho belaja dolok bok begerek.  Yah yah yah aku berdusta,paluk aku lok? Haha cinta monyet jak bah,adeh adeh,sik konpom pun jadi laki,tapi walaupun aku sik mengharap pun sampe ke jinjang pelamin aku akan sayang orang ya macam orang ya sayang aku,mun nya sayang aku tapi aku sik sayang came? Dulik ku paaaaaaaaaaaaa,hal hati sik boleh dipaksa eh berdrama la puloookk aku.
Liar?
Boh dulik kata orang,biarlah orang nganok kita camne camne janji kita tauk pa kita polah,janji pa dipolah kita sik berik malu orang tua dahla. Orang kinek,suka menilai orang dari luar,heelllloooo what goes aroung comes around ceh speaking lah pulooook haha aku sik habis pike,benaaa,sekda ko padah bulak nak? Awok,nang. Aku sik faham la,kenak masih wujud manusia nok pemaham,pentingkan dirik sendirik jak,taik alu jak,nyampah na aku. Even nya,…….. ngaonok cam sekdaaa ……… tengok jak lak camne. Ko mok aku tok liar? Gaok? Apa? Apa? Apa? Kau sama jak cya. Orang camya sik guna dibait,ego sik bertempat,aku kinek pa orang polah kat aku,aku men balas,malas dah mok diamkan,brapa lamak didiam camya la jadi nyaa. Wahahahah aku jaik? Aku sik camya mun orang sik ngulu.

Tuesday, 27 December 2011

Dumd azz im missing u so much.


No words I write can ever say,how much I miss u everyday. As time goes by the loneliness grows,how I miss u,nobody knows. I think of u silence,I often speak ur name but  I have are memories and photos. I I never stopped loving u,I don’t think I ever will.deep inside my heart u are still. No one knows my sorrow. No one sees me weep but the love I have for u. is in my heart and mine to keep. Heartaches in this world are many but mine is worse than nay. My heart still aches as I whisper low. ‘I need u and I miss u so’. The things ffee; so deeoply,are often the hardest things to say but I just cant keep quite anymore so I’ll tell u anyway. There is a place in my heart,that no one can fill. i miss u A.


The Reason Why I Love You

Your smile
When u smile at me,I can’t help but smile back. It makes anything that’s wrong in my world just melt away. Your smile fixes everything.
Your eyes
They’re so warm and honest. I feel like I can trust you with anything just from thrr way u look at me, they’re full of personality and by looking at u,I can tell almost exactly what you’re thinking. I feel as if I could stare into them for hours.
The way u touch me
I love how you’re always touching me and cudding with me. I’m just like u in the sense that touch is a huge aspect of a relationship and u fulfill that perfectly.
Your sense of humor
You’re so sweet and goofu. It doestn’t matter how I’m feeling or what kind of a mood I;m in,u always know exactly what to do to make me smile.
You listen to me
Nothing I say sounds stupid to u and you’re always genuinely interested in whatever it is I have to say. Even when we’re arguing or when I’m upset and crying,u listen and know exactly what to say. You say all the right things.
The way u make me feel
Whenever I’m with u,I feel safe and secure. I finally feel as if I belong somewhere is with u. you’re my home.
How tall u are
I love being able to look up at u. I love the fact that you’re so much bigger than me,it makes me feel so little and it’s like u can shield me from absolutely anything.
I love your everything
U are everything I’ve never wanted,everything I’ll ever need,everywhere I want to be, and everything to me. U know me ‘by heart’. Dear.i love u and I wont let go if u won’t.

Monday, 19 December 2011

my empty mind

seriously,i have nothing to write. hahaha. stupid right? haha. beh bait aku sik payah polah blog nak? hihi. aku blur bah bongok. ntah apa mok diluah aku,lak jadi sik tentu pasal peydap orang melayan karenah aku.yeaahhh otak kosonggg otak otak otaaakk